Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ηράκλειο: Βρήκαν μαθήτρια τύφλα στο μεθύσι στις τουαλέτες του σχολείου

Αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου από το περιστατικό που αποκαλύφθηκε σε λύκειο με πρωταγωνίστρια μια 16χρονη μαθήτρια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η... 16χρονη μαθήτρια εντοπίστηκε από συμμαθήτριές της λιπόθυμη μέσα στις τουαλέτες του σχολείου έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και άμεσως σήμανε συναγερμός στο σχολείο.

Όπως αναφέρει το prismanews.gr, όλα ξεκίνησαν όταν το κορίτσι ζήτησε άδεια την ώρα του μαθήματος για να βγεί και να πιει ένα παυσίπονο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρις το κορίτσι καθυστερούσε να επιστρέψει στην τάξη και ο καθηγητής έστειλε τις συμμαθήτριες της να την ψάξουν. 'Οταν πηγαν στην τουαλέτα βρηκαν το κορίτσι πεσμένο στο πάτωμα χωρίς αν έχει τις αισθήσεις του.

Αμεσως μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Όπως αποκαλύφθηκε η μικρή που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τα καμώματά της το σχολείο ή την οικογένειά της είχε πάρει κρυφά απο το σπίτι της ένα μπουκάλι ρακί το οποίο και κατανάλωσε χωρίς να την πάρουν χαμπάρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι το τελευταίο διάστημα φαινόταν προβληματισμένο. Όπως ανέφερε ο πατέρας της στην αστυνομία είναι η πρώτη φορά που το παιδί του αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...