Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ηράκλειο: Οκτώ συλλήψεις για κατοχή αρχαίων αντικειμένων, ναρκωτικών και όπλων

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν για κατοχή αρχαίων αντικείμενων, ναρκωτικών και όπλων ύστερα από ευρύτατη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην περιοχή της Μεσαράς Ηρακλείου.

Οι διωκτικές αρχές, αξιοποιώντας πληροφορίες, προχώρησαν σε εκτεταμένη επιχείρηση με τη συμμετοχή κλιμακίων των ΤΑΕ Μεσαράς και Ρεθύμνου και του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και υπό την εποπτεία του αστυνομικού διευθυντή Ηρακλείου στην περιοχή των Αγίων Δέκα.

Αποτέλεσμα της επιχείρησης που ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα ήταν η σύλληψη 8 ατόμων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα αγγείο ρωμαϊκής περιόδου και ένα κυανόκρανο, 20 αρχαία νομίσματα, που εκτιμάται ότι είναι της περιόδου από τον 5ο αι. π.Χ μέχρι και τη Ρωμαϊκή περίοδο, 50 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, ένα πιστόλι κρότου των 9 χλ, ένα τουφέκι του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μία ξιφολόγχη και μία σπάθα.

Οι οκτώ συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών η προανάκριση για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...