Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ξανά λουκέτο στο κολυμβητήριο Ηρακλείου

Λουκέτο έβαλε τελικά χθες το κολυμβητήριο Ηρακλείου αφού και η διοίκηση που ορίστηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε αυτή τη φάση, παρά τις μεγάλες προσδοκίες, φάνηκε εξαιρετικά κατώτερη των περιστάσεων. Έτσι με την πρώτη βροχή τα νερά της δεξαμενής πάγωσαν και οι κολυμβητές δεν κατάφεραν να κάνουν την προπόνηση τους. Και όσο οι μέρες περνούν, και το Φθινόπωρο προχωρά, τόσο το πρόβλημα θα μεγαλώνει στο κολυμβητήριο της πόλης.

Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα επικρατεί εξαιρετικά μεγάλος αναβρασμός στα σωματεία που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα ποσά που ζητά ο Δημοτικός Οργανισμός που διαχειρίζεται την κλειστή πισίνα του Παγκρητίου Σταδίου.

Είναι ουσιαστικά η τρίτη χρονιά που οι κολυμβητές του Ηρακλείου μένουν μακριά από την πισίνα τους ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το κολυμβητήριο Ηρακλείου είναι το μοναδικό από αυτά που ανήκουν στη ΓΓΑ που δεν μπορεί να λειτουργήσει. Τα ερωτηματικά είναι πολλά και τα όσα ψιθυρίζονται στο χώρο της πισίνας είναι ακόμα περισσότερα.

Την ίδια στιγμή η ΓΓΑ εμφανίζεται ανίκανη να πράξει και να προσφέρει το παραμικρό ενώ φαίνεται ότι τα συσσωρευμένα λάθη των μέχρι σήμερα τοποθετημένων διοικήσεων έχει κοστίσει σε χρόνο, σε χρήμα αλλά και στο ίδιο το άθλημα και στον κόσμο του υγρού στίβου στο Ηράκλειο.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...