Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Χανιά: Οι κάμερες ασφαλείας ''μαρτύρησαν'' τους ληστές του κοσμηματοπωλείου!

Δύο Ούγγροι, 32 και 33 ετών που συνελήφθησαν και ένα ακόμα άτομο που αναζητείται είναι οι δράστες της κλοπής κοσμημάτων αξίας 100.000 ευρώ από κοσμηματοπωλείο στο Μάλεμε Χανίων.

Οι δράστες είχαν αναπτύξει πανελλήνια δράση καθώς, εκτός από τα Χανιά, είχαν διαπράξει κλοπές και διαρρήξεις και στην Κέρκυρα όπου εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.

Η κλοπή έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου, σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται μέσα σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Μάλεμε και εξιχνιάστηκε μετά από αξιοποίηση του υλικού του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας του καταστήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο τους, μαζί με έναν τρίτο δράστη που αναζητείται, παραβίασαν την κεντρική είσοδο του κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο και πήραν κοσμήματα συνολικής αξίας εκατό χιλιάδων ευρώ. Σε βάρος των δραστών εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Χανίων.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στις 6 Οκτωβρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, για κλοπές και διαρρήξεις που διέπραξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κέρκυρα και προφυλακίστηκαν, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμού του τρίτου διαρρήκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...