Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΑΝΙΑ: Νεαροί έδειραν άνδρα που τους έκανε παρατήρηση και έκαψαν σχολείο

Δύο κρούσματα νεανικής παραβατικότητας καταγράφηκαν τις τελευταίες μέρες στα Χανιά, προκαλώντας αναστάτωση στους τοπικούς φορείς και την κοινωνία.

Το πρώτο έλαβε χώρα στο Κόκκινο Μετόχι, όπου μια μεγάλη παρέα συγκεντρώθηκε στην παιδική χαρά και άρχισε να προκαλεί ζημιές στα όργανα. Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν και τους έκαναν παρατηρήσεις και οι νεαροί απάντησαν με ύβρεις ενώ πέταξαν και πέτρες στο μπαλκόνι ενός γείτονα. Αυτός κατέβηκε κάτω και οι νεαροί δεν δίστασαν να τον ρίξουν κάτω και να αρχίσουν να τον κλωτσάνε. Επακόλουθο ήταν ο άνδρας να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία συνέλαβε αργότερα έναν ενήλικα και τρεις ανήλικους, στους οποίους έγιναν συστάσεις ενώ ο κάτοικος που ξυλοκοπήθηκε κατέθεσε μηνύσεις.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στο Πολεμάρχι Βουκολιών. Μια μικρή ομάδα ανήλικων μπήκε στο παλιό σχολείο και το "παιχνίδι" τους είχε ως αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά η ξύλινη στέγη του κτιρίου και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολεμαρχίου, αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή η επέκταση της πυρκαγιάς στα γειτονικά πεύκα και στο υπόλοιπο χωριό, ενδεχόμενο που ήταν ορατό λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν.

Πηγή: haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...