Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκίνηση για το θάνατο του Γιάννη Δουλουφάκη


Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί σε ηλικία μόλις 48 ετών ο γνωστός Ηρακλειώτης αρχιτέκτονας και πρώην αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιάννη Δουλουφάκης.

Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο άτυχος 48χρονος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου εισήχθη με ενδείξεις για γαστρεντερίτιδα όμως στην πορεία η κατάσταση του εξελίχθηκε σε ιδιαιτέρως σοβαρή και μη αναστρέψιμη.

Σχεδόν για δύο εβδομάδες παρέμενε σε κώμα και σήμερα εξέπνευσε χάνοντας την μάχη με το θάνατο και βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 11 το πρωί στο χωριό του τις Δαφνές.

Σε γραπτή δήλωση του ο Δήμαρχος Ηρακλείου , Γιάννης Κουράκης αναφέρει:

«Mε Θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκαμε το θάνατο του Γιάννη Δουλουφάκη ενός νέου Ηρακλειώτη, καταξιωμένου Αρχιτέκτονα , που με αγάπη, αφοσίωση και εντιμότητα υπηρέτησε τη πόλη και τους συμπολίτες μας και από τη θέση του Αντιδημάρχου προσφέροντας πολλά στο κοινωνικό σύνολο.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του και το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριο Δουλουφάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...