Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησε από την Κρήτη η Ουκρανική επιχειρηματική αποστολή

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων για την Κρήτη, τα Κρητικά προϊόντα, το τουριστικό της προϊόν, και τις συζητήσεις τους με Κρητικούς επιχειρηματίες αναχώρησαν από το ...
αεροδρόμιο Ηρακλείου ‘Ν. Καζαντζάκης’ οι 100 Ουκρανοί επιχειρηματίες υπό τον Περιφερειάρχη Κιέβου Anatolii Prysiazhniuk, τον Έλληνα πρέσβη Γιώργο Γεωργούντζο, τον Επίσκοπο Κιέβου Παντελεήμονα, και τον επίτιμο πρόξενο της Ουκρανίας στην Κρήτη Γιάννη Λίτινα.

Ο Περιφερειάχης Κιέβου και οι 100 Ουκρανοί επιχειρηματίες που ήρθαν στην Κρήτη με δικά τους έξοδα πριν αναχωρήσουν υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, 152 μαθητές από την Ουκρανία. Στην υποδοχή των παιδιών ήταν παρόν και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης όπου οι μαθητές από το Κίεβο έδωσαν δώρα και τις ευχαριστίες τους στους δυο Περιφερειάρχες.

Τα 152 παιδιά με τους συνοδούς τους, που θα αποτελέσουν τους μελλοντικούς πρεσβευτές της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα, θα παραμείνουν για 7 ημέρες στο νησί όπου παράλληλα με τις διακοπές τους θα γνωρίσουν την ιστορία, και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...