Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τα θέματα που θα συζητήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηρακλείου Κρήτης

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα γίνει τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του...
Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου (κτίριο Λότζια – Πλατεία Λιονταριών).


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (σύμφωνα και με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης) είναι τα εξής:

Α. Ανακοινώσεις Προέδρου.
Β. Ανακοινώσεις Περιφερειάρχη.

1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1.1. Παράταση των Συμβάσεων Μεταφοράς Μαθητών μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και των ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου και Χανίων – Ρεθύμνου, για τη μεταφορά των μαθητών κατά τη σχολική χρονιά 2012-2013 - (εισηγητές οι Αντιπεριφερειάρχες των Π.Ε. Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου)

2. ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

2.1. Κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων για την κατασκευή του έργου: «Διάνοιξη νέου τμήματος Φουρφουράς – Μάνδρες επαρχιακής οδού 13» σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 1004/28-08-2012 έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου - (εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή).

2.2. Κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων για την κατασκευή του έργου: «Τμήμα Ρέθυμνο – Φράγμα Ποταμών» σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 1006/28-08-2012 έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου - (εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή).

3. ΘΕΜΑΤΑ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

3.1. Αλλαγή κατηγορίας των πωλούμενων ειδών σε επαγγελματικές άδειες Λαϊκών αγορών των: α) Μπουμπουρίδη Ηλία, β) Κουτεντάκη Μαρίας, γ) Παπαδοπούλου Καίτης και δ) Τουρτούρα Καλλιόπης, σύμφωνα με τα αριθμ. πρωτ. 7985/04-09-2012 και 7350/2012 έγγραφα της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορίου – (εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης)

3.2. Αφαίρεση λαϊκών αγορών από την επαγγελματική άδεια της Γιαμαλάκη Αλίκης, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 7898/04-09-2012 έγγραφο της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορίου – (εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης)

3.3. Διαγραφή του πωλητή Καψάλη Δημητρίου, κατόχου επαγγελματικής άδειας από Λαϊκές Αγορές του Δήμου Ρεθύμνου, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 7898/04-09-2012 έγγραφο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Τμήμα Εμπορίου ΠΕ Ρεθύμνου - (εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή).

3.4. Συγκρότηση γνωμοδοτικής περιφερειακής επιτροπής Λαϊκών Αγορών του άρθρου 7 παρ. 2 του Ν. 2323/1995 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, έργο της οποίας είναι η έκφραση γνώμης: α) για ίδρυση, μετακίνηση και κατάργηση Λαϊκών αγορών και β) για τον καθορισμό του αριθμού των προς διάθεση Λαϊκών αγορών, στην Π.Ε. Χανίων, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 3934/03-09-2012 έγγραφο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Τμήμα Εμπορίου Π.Ε. Χανίων – (εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης).

4. ΨΗΦΙΣΜΑ

4.1 Έκδοση ψηφίσματος για την παραχώρηση της Μαρίνας και του λιμανιού Αγίου Νικολάου ΠΕ Λασιθίου σε Ιδιώτες.

5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

5.1 Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου για την αξιοποίηση Ισοπεδωτή ασφάλτου (Finiser), σύμφωνα με τη συνημμένη σχετική εισήγηση - (εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης)

6. ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

6.1 Έγκριση σύναψης σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για την παραχώρηση κτιριακών εγκαταστάσεων ΚΕΓΕ Σητείας και ΕΘΙΑΓΕ Ιεράπετρας, σύμφωνα με τη συνημμένη σχετική εισήγηση - (εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λασιθίου κ Νίκος Καστρινάκης).

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου
Γιώργος Πιτσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...