Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πένθιμα θα χτυπούν τη Δευτέρα οι καμπάνες στην Κίσαμο

Πένθιμα θα χτυπούν οι καμπάνες σε όλη την Κίσαμο αύριο Δευτέρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αποψίλωση της περιοχής από τις δημόσιες υπηρεσίες με την κατάργηση της ΔΟΥ και του Ειρηνοδικείο.

Όπως είπε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του Δ.Σ του δήμου κ. Χαράλαμπος Πιτσιγαυδάκης τη Δευτέρα θα χτυπούν οι καμπάνες πένθιμα, ενώ οι φορείς της περιοχής θα περιμένουν ξεκάθαρες απαντήσεις από τους βουλευτές του νομού σε ότι αφορά το δίκαιο των αιτημάτων τη Κισάμου, αλλά και για το σε ποιες ενέργειες θα προβούν οι ίδιοι για την υπεράσπιση τους ,ενώ αν υπάρχουν αρνητικέ απαντήσεις ή δεν υπάρχουν καθόλου απαντήσεις από τα υπουργείο οικονομικών και δικαιοσύνης μέχρι την Τρίτη, την Τετάρτη το πρωί θα πραγματοποιηθεί 3ωρος συμβολικός αποκλεισμός της ΔΟΥ Χανίων.

Όπως δηλώνει ο κ. Πιτσιγαυδάκης , οι φορείς της Κισάμου είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το δίκιο τους με κάθε νόμιμο μέσο και τονίζει "ότι οι καρεκλοκένταυροι της Αθήνας θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν μπορούν να ισοπεδώνουν τις ΔΟΥ της Χώρας προκειμένου να παρουσιάσουν δήθεν αποτέλεσμα συγχώνευες οργανισμών".

Σημειώνεται δε ότι την Τετάρτη οι φορείς της περιοχής αναλόγως των όποιων εξελίξεων θα αποφασίσουν το ποια στάση θα τηρήσουν.

Επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της περιοχής ευχαρίστησε την Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου που ειναι μπροστάρης όπως είπε χαρακτηριστικά και σε αυτό τον αγώνα.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...