Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Συναντήσεις με τους φορείς του τουρισμού στο νομό Λασιθίου

Συνάντηση με τους φορείς του τουρισμού στο νομό Λασιθίου έχει προγραμματίσει η διοίκηση της Ανοικτής Σύμπραξης Τουριστικής Ανάπτυξης Κρήτης (ΑΣΤΑΚ), προκειμένου να παρουσιάσει τις πρωτοβουλίες και τους στόχους της.

Σκοπός των συναντήσεων είναι η διεύρυνση της συμμετοχής φορέων και επιχειρήσεων απ' όλη την Κρήτη στην κοινή προσπάθεια προώθησης του τουρισμού και ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα ΤΕΔΚ (οδός Χορτατσών και Αναπαύσεως), δίπλα από το Δημαρχείο Αγίου Νικολάου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων αντίστοιχων φορέων και επιχειρηματιών.

Στις συναντήσεις μπορεί να συμμετάσχει κάθε ενδιαφερόμενος χωρίς οικονομική ή άλλη δέσμευση.
Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο "Avra Imperial" στο Κολυμπάρι Χανίων, με προσκεκλημένους τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους Χανίων, τους εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων, της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων, του Επιμελητηρίου και του Οργανισμός Λιμένος Χανίων, καθώς και όλους τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...