Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ηράκλειο: Αγανάκτηση για τους «πιστολέρο» της Παραλιακής

Προβληματισμό στους καταστηματάρχες και τους περίοικους προκαλούν τα ολοένα και αυξανόμενα περιστατικά πυροβολισμών με πρωταγωνιστές... θαμώνες νυχτερινών κέντρων στην Παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, μετά και το νέο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, με θύμα ένα 43χρονο άνδρα, τον οποίο ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες που έπιναν αμέριμνοι το ποτό τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε πανικός. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ το προσωπικό του μαγαζιού και η παρέα του 43χρονου έτρεξαν να βοηθήσουν τον τραυματία, ο οποίος διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τραύματα στο αριστερό πόδι.

Τις έρευνες για την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Ηρακλείου. Αστυνομικοί της υπηρεσίας έκαναν αυτοψία στον χώρο ενώ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας , όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν είναι αξιοποιήσιμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι έρευνες στρέφονται προς δύο Ηρακλειώτες, οι οποίοι έχουν ποινικό παρελθόν και μάλιστα για σοβαρές υποθέσεις

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες νεαρός που βρισκόταν σε άλλο μπαρ της παραλιακής έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί ανενόχλητος στον αέρα, προκαλώντας πανικό.

Σε βάρος του "πιστολέρο" σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη και οπλοκατοχή.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...