Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Στην… πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ ο «Ανεξάρτητος Ελληνας» Νότης Μαριάς

Άλλον έναν πονοκέφαλο «έβαλε» στο κεφάλι του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμένος.

Ο ιδιαίτερα προβεβλημένος βουλευτής του – εξελέγη στο Ηράκλειο της Κρήτης – Νότης Μαριάς συνεχίζει ακάθεκτος τις επαφές του με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να προσχωρήσει στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Μέχρι στιγμής γίνεται προσπάθεια να τηρηθεί απόλυτη μυστικότητα – και από τις δύο πλευρές – για τις επαφές αυτές αν και η αποκάλυψη του diktionews.gr δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μαριάς ακόμη και πριν από τις εκλογές επιζητούσε την ενασχόλησή του με την πολιτική μέσω του ΣΥΡΙΖΑ, αφού με τον χώρο αυτό συνδέεται πολύ περισσότερο απ' ότι με αυτόν της δεξιάς.

Άλλωστε ως στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου θεωρούνταν ανέκαθεν... αριστερός.

Κάτι βέβαια που ο ίδιος προσπαθεί να ξεχάσει – την προσωπική φιλία του με τον ΓΑΠ – παρά το γεγονός ότι το 1993 είχε αναλάβει τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης κατόπιν πρότασης του τότε υπουργού Παιδείας Γιώργου Παπανδρέου.

Μάλιστα τότε είχε προσπαθήσει με λυσσώδη τρόπο να απολύσει όσους υπαλλήλους του ΟΕΕΚ είχαν διοριστεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Βέβαια τη συγκεκριμένη περίοδο ο κ. Μαριάς την έχει «ξεχάσει» αφού πολύ δύσκολα μπορεί να την ανακαλύψει κάποιος σε βιογραφικό του.

Το θέμα πάντως είναι ότι, όπως παρατηρούσαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στο diktionews.gr, «όχι αν θα έρθει αλλά πότε θα έρθει».

Και όπως είναι φυσικό όλα αυτά είναι σε γνώση του Πάνου Καμένου ο οποίος φαίνεται να μην μπορεί, εκτός από τα ποσοστά του να συγκρατήσει και τους βουλευτές τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...