Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση στον επαρχιακό δρόμο Ηράκλειο - ΠΑΓΝΗ - Κόμβος προς Σταυράκια

Στα πλαίσια εκτέλεσης εργασιών στον επαρχιακό δρόμο Νο 7, τμήμα ΠΑΓΝΗ (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου) - Κόμβος προς Σταυράκια, σας πληροφορούμε ότι για την ασφάλεια τόσο της κυκλοφορίας όσο και των εκτελούμενων εργασιών, από Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα από Διασταύρωση προς Πανεπιστήμιο – ΠΑΓΝΗ - μέχρι τον Κόμβο προς Σταυράκια και μόνο στην κατεύθυνση Διασταύρωση προς Πανεπιστήμιο προς τον Κόμβο προς Σταυράκια.

Οι εργασίες προβλέπεται να τελειώσουν στις 17-11-12.

Κατά το χρονικό αυτό διάστημα η κυκλοφορία από Διασταύρωση προς Πανεπιστήμιο – προς τον Κόμβο προς Σταυράκια θα γίνεται μέσω της παλιάς επαρχιακής οδού Διασταύρωση προς Πανεπιστήμιο – Πανεπιστήμιο – Κόμβος ΙΤΕ – Κόμβος Σταυράκια – ΠΑΓΝΗ.

Παρακαλείται ο Δήμος Ηρακλείου, το ΠΑΓΝΗ να ενημερώσουν τους δημότες του προκειμένου οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις ρυθμιστικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί προς τούτο.

Επίσης οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί και οι εφημερίδες, προς τους οποίους στέλνεται η παρούσα ανακοίνωση, παρακαλούνται για την μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα και ενημέρωση των πολιτών.

Τέλος η Τροχαία Νομού Ηρακλείου και η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου παρακαλούνται για την συνδρομή τους στην ρύθμιση της κυκλοφορίας και την προσαρμογή των οδηγών ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...