Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Με αφαίρεση 30 βαθμών κινδυνεύει ο ΟΦΗ

Σφίγγει η θηλιά των οφειλομένων στον ΟΦΗ με την κρητική ΠΑΕ να απειλείται με αφαίρεση 30 βαθμών για οφειλές ύψους 680.000 ευρώ σε εννέα πρώην ποδοσφαιριστών του. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος εννέα πρώην ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, Κίμων Ευαγγελάτος ζητά από την ΠΑΕ να καταβάλλει εντός των επόμενων ημερών το ποσό των 680.000 ευρώ...

Διότι στην περίπτωση που δεν γίνει αυτό, τότε ο σύλλογος θα κινδυνεύει με αφαίρεση 30 βαθμών από το πρωτάθλημα που διανύει, ήδη, την 3η του αγωνιστική.

Ουσιαστικά, ο νομικός εκπρόσωπος των Κατσικογιάννη, Μπουλούτ, Μπαρτζώκα, Ψωμά, Κιάσσο, Κασμερίδη, Μπερτίν, Αγρίτη και Ρούσεφ είχε έρθει σε διακανονισμό με τους ιθύνοντες του ΟΦΗ στην περίοδο της αδειοδότησης. Βλέπει, όμως, πως δεν κινείται φύλλο με την πλευρά των παικτών μέσω του δικηγόρου τους να καταγγέλλουν πως δεν πήραν την πρώτη δόση που ήταν προγραμματισμένη να δοθεί στις 15 Σεπτεμβρίου λόγω του ότι καθυστέρησε να σταλθεί η εκχώρηση που τους είχε γίνει από την ΠΑΕ στη Σούπερ Λίγκα.. Ετσι προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με την εκδίκαση της καταγγελίας τους να ορίζεται για την ερχόμενη Τρίτη (25/09).

Ετσι οι εννέα ποδοσφαιριστές απαιτούν να πάρουν άμεσα 680.000 ευρώ με την κρητική ΠΑΕ, η οποία υποστηρίζει πως το όλο πρόβλημα προέκυψε από μερικά κατασχετήρια άλλων παικτών, στους οποίους όφειλε η ομάδα με συνέπεια να «τραβήξουν» τα χρήματα από τους λογαριασμούς των παικτών και να μείνουν απλήρωτοι οι εννέα εν λόγω ποδοσφαιριστές. Ετσι υποστηρίζουν πως με επιχειρήματα θα αποδείξουν την ερχόμενη Τρίτη (25/9) πως δεν ευθύνονται, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο.

enimerwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...