Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Κρήτη:Να,γιατί λένε ότι το χρήμα και ο έρωτας δεν κρύβονται...

Η αγαπημένη του ζητήσε τα καλλυντικά της, εκείνος άνοιξε το πορτοφόλι του και οι υπάλληλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα ακολούθησαν...


Το περιστατικό που συνέβη -με ένα μυστήριο Ρώσο- προχθές το βράδυ (27-08-2012) σε κατάστημα στην περιοχή της Χερσονήσου είναι ενδεικτικό, των χρημάτων που κρατούν οι περισσότεροι τουρίστες από τη Ρωσία, που έρχονται στη χώρα μας.

Ο Ρώσος πρωταγωνιστής της υπόθεσης, ζήτησε κάποια φαρμακευτικά-καλλυντικά είδη για τη γυναίκα του, τα οποία δεν υπήρχαν και έγινε παραγγελία στην Αθήνα από όπου και εστάλησαν.

Ειδοποιήθηκε να παραλάβει την παραγγελία του το κόστος της οποίας ανερχόταν σε 529 ευρώ. Ο Ρώσος άνοιξε το πορτοφόλι κι έβγαλε...δύο 500ευρα τα οποία κι έδωσε στον ταμία που για λίγο τα... έχασε ψάχνοντας να δώσει ρέστα 471 ευρώ.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Ρώσος είδε τη δυσκολία και άρχισε να λέει ‘Τακ Χαρασό, Τακ Χαρασό»... Άργησαν από το κατάστημα να καταλάβουν ότι τους έλεγε ουσιαστικά δεν πειράζει...κρατήστε τα ρέστα!
Πριν προλάβουν να συνέλθουν από το γενναίο φιλοδώρημα ο Ρώσος ρώτησε εάν μπορούν να του στείλουν κι άλλη παρτίδα στη Ρωσία. ''Ναι, μπορούμε αλλά με Κουριερ'' ήταν η απάντησή τους...

Η επόμενη κίνηση του Ρώσου, ήταν αυτή που τους... αποτελείωσε. Έβγαλε άλλο ένα 500ευρω και τους είπε να το κρατήσουν για τα... μεταφορικά!
''Έχουμε δει πολλά, αλλά αυτό δεν ξανάγινε. Έμοιαζε με κανονικό απλό άνθρωπο. Τι ήταν αυτός που μοίραζε τα 500ευρα έτσι; Μήπως δεν ήξερε την αξία τους; Μπα...κάτι άλλο συνέβαινε, αλλά δεν ξέρω'' σχολίαζε ο επιχειρηματίας που ακόμη μακαρίζει την τύχη του. Θα τη θυμάται για πολύ καιρό την 27η Αυγούστου!

Όλα αυτά την ώρα που στην Ελούντα, τις συζητήσεις μονοπωλεί ένας Ρώσος μεγιστάνας, που θέλει τα φρούτα του σε συγκεκριμένη θερμοκρασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...