Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Στη Βιάννο για τις νέες φωτιές ο κ. Κουκιαδάκης- Επιθεώρησε κα ιτον καθαρισμό των ρεμάτων

Στα νέα μέτωπα των πυρκαγιών της Βιάννου, μετέβη σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου... Ευριπίδης Κουκιαδάκης, συνοδευόμενος από τον ειδικό σύμβουλό του, Χρήστο Δοριάκη.
Ο κ. Κουκιαδάκης, επισκέφτηκε τις περιοχές Λιβάδα και Κερατόκαμπο, όπου εκδηλώθηκαν οι νέες πυρκαγιές και δεν δίστασε να κάνει λόγο για χαρακτηριστικές περιπτώσεις εμπρησμού- άποψη που εκφράζουν και κάτοικοι και φορείς της περιοχής.

Με αφορμή την επίσκεψή του στη Βιάννο λόγω των νέων πυρκαγιών, ο κ. Κουκιαδάκης, αξιοποίησε την ευκαιρία της επιθεώρησης του έργου που γίνεται από τα μηχανήματα της Περιφέρειας Κρήτης και αφορά στον καθαρισμό των ρεμάτων της περιοχής στις καμένες από την προηγούμενη πυρκαγιά εκτάσεις, προκειμένου ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα το χειμώνα, λόγω του ανάγλυφου του τοπίου που επιδεινώθηκε από τις μεγάλες φωτιές που εκδηλώθηκα πριν από ένα μήνα.

Στην αυτοψία των εργασιών ήταν και ο Διευθυντής των Μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας, Μανόλης Καρουζανάκης. Ο κ. Κουκιαδάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών καθαρισμού, αλλά και για τα εύσημα των κατοίκων της περιοχής προς την Περιφέρεια, που της αναγνωρίζεται ότι λειτουργεί προληπτικά ενόψει των βροχοπτώσεων του χειμώνα, θωρακίζοντας την περιοχή τους από νέες απειλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...