Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

"Τσουρουφλίζει" η τιμή της βενζίνης στην Κρήτη

Τα 2 ευρώ αγγίζει η τιμή της βενζίνης σε πρατήρια του νησιού - "Κάθε Αύγουστο παρατηρείται η ίδια κατάσταση" - λέει ο πρόεδρος των πρατηριούχων, Λυκούργος Σαμόλης.

Νέο ρεκόρ "χτυπάει" αυτό τον Αύγουστο η τιμή της βενζίνης στην Κρήτη, με τους καταναλωτές να διαμαρτύρονται καθημερινά βλέποντας ότι πλέον ... δε συμφέρει ούτε ... να βάλεις μπροστά το αυτοκίνητό σου!

Αν το "ράλι" της τιμής των καυσίμων συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς, πολύ σύντομα θα σπάσει το φράγμα των 2 ευρώ, σημειώνοντας ένα νέο ... αυγουστιάτικο ρεκόρ!

"Κάθε Αύγουστο η εικόνα είναι η ίδια" λέει ο πρόεδρος των πρατηριούχων, Λυκούργος Σαμόλης, τονίζοντας ότι η ΠΟΠΕΚ εδώ και 20 ημέρες πιέζει και έχει έρθει σε επαφή με τα συναρμόδια υπουργεία, επιδιώκοντας να επιτύχει μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα καύσιμα, αλλά και μείωση του ΦΠΑ που επιβάλλεται επί των ειδικών φόρων, συνιστώντας ουσιαστικά ... φορολόγηση πάνω στη φορολόγηση!

"Καθημερινά βλέπουμε τις τιμές να αυξάνονται από μισό ως 1,5 λεπτό του ευρώ" - αναφέρει ο κ.Σαμόλης τονίζοντας ότι το πρόβλημα δεν το έχουν μόνο οι καταναλωτές αλλά και οι ίδιοι οι πρατηριούχοι, που βλέπουν την κατανάλωση καυσίμων να συρρικνώνεται και τις επιχειρήσεις τους να μαραζώνουν και τελικά να καταλήγουν ... στο λουκέτο!

Σύμφωνα με τον ίδιο, περισσότερα από 2.000 πρατήρια καυσίμων, πανελλαδικά, έχουν βάλει λουκέτο.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...