Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Μια βραδιά μαγείας για τους θεατές με το Λουδοβίκο των Ανωγείων και τη Μαρία Τζομπανάκη

Οι επισκέπτες στη Φορτέτζα την Τρίτη 28 Αυγούστου 2012 έζησαν για μια ακόμη φορά στιγμές μαγείας χάρη στην εξαιρετική μουσική του Λουδοβίκου των Ανωγείων και τη θεατρική και μουσική παρουσία της Μαρίας Τζομπανάκη.

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες ένωσαν αρμονικά τη μουσική και σκηνική παρουσία τους σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα με φόντο το αναγεννησιακό φρούριο της Φορτέτζας σε ένα σύνολο που εντυπωσίασε το κατάμεστο θέατρο “Ερωφίλη”.
Η φωνή, τα τραγούδια και το μαντολίνο του Λουδοβίκου, η ερμηνεία της «Αρετούσας» και τα τραγούδια από τη Μαρία Τζομπανάκη χάρισαν στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης στις δυσκολίες της καθημερινότητας.
Η συνεργασία τους στη σκηνή ήταν μια πρόταση που αφορά στο μύθο της Αρετούσας, της ηρωίδας του Ερωτόκριτου, του Βιτσέντζου Κορνάρου. Η σύγχρονη συνειδητοποιημένη Αρετούσα δέχεται με χαμόγελο την αυτοθυσία της αγάπης και σχολιάζει τα βάσανα του έρωτα στη βάση του θεατρικού κειμένου της γνωστής συγγραφέως Μάρως Βαμβουνάκη.
Η παράσταση διανθίστηκε από τα σκηνικά των Πέτρου και Αγλαίας Ξενάκη και τη μουσική ερμηνεία των Μανόλη Μπαρδάνη, Γιώργη Κοντογιάννη, Βασίλη Δραμουντάνη, Αντώνη Μυτακίδη, Σοφίας Μαυρογεννίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...