Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

"Ξέφραγο αμπέλι" το ΠΑΓΝΗ

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν τα κρούσματα κλοπών αυτοκινήτων από το πάρκινγκ του ΠΑΓΝΗ, με αποτέλεσμα μεταξύ των εργαζομένων στο ...νοσοκομείο, να επικρατεί κλίμα ανασφάλειας για τις περιουσίες τους.

Το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα από τις 22 Ιουνίου, οπότε άρχισαν οι πρώτες ληστείες ως τα τέλη Ιουλίου έχουν σημειωθεί τέσσερα κρούσματα κλοπών και φθορών σε αυτοκίνητα.

Άγνωστοι δράστες έχουν κλέψει από τα σταθμευμένα ΙΧ, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηχοσυστήματα, ακόμη και ... ζαντολάστιχα, και άλλα προσωπικά αντικείμενα, με αποκορύφωμα την κλοπή του αυτοκινήτου υπαλλήλου του νοσοκομείου, το οποίο κατόπιν χρησιμοποιήθηκε σε ληστεία σε κοσμηματοπωλείο.

Κατά το ίδιο διάστημα έχει σημειωθεί μία κλοπή σε αυτοκινήτο και στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ενώ εξετάζεται αν πρόκειται για την ίδια ομάδα που δρα στο ΠΑΓΝΗ.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ, με ανακοίνωση του, κάνει λόγο για κλίμα ανασφάλειας μεταξύ των εργαζομένων και των επισκεπτών που φοβούνται για τις περιουσίες τους.

Παράλληλα, ο Σύλλογος καταγγέλει τη διοίκηση που δε φροντίζει εδώ και 2 χρόνια να ολοκληρώσει το έργο εισόδου και εξόδου στο νοσοκομείο με μπάρες, αλλά και την εγκατάσταση περίφραξης γύρω από το νοσοκομείο και ζητάει μέτρα φύλαξης και προστασίας των αυτοκινήτων.

Την ίδια ώρα η διοίκηση του νοσοκομείου, με επιστολή της προς την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου περιγράφει το πρόβλημα και ζητά τη συνδρομή της προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...