Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Συμβουλές για τέλεια επιδερμίδα

Ραγάδες, κυτταρίτιδα, μελανιές και πολλά άλλα δεινά ταλαιπωρούν το δέρμα σου και το κάνουν να χάνει τη λάμψη του. Διάβασε παρακάτω πώς θα δώσεις λύσεις στα πιο σημαντικά δερματικά προβλήματα που σου χαλάνε το κέφι...

Ακμή: Η ακμή είναι κάτι που δεν ξεφορτώνεσαι εύκολα. Μάλιστα, το καλοκαίρι η ακμή στο στήθος γίνεται εντονότερη.

Φρόντισε να μην κάθεσαι ποτέ στον ήλιο χωρίς το αντηλιακό σου και μετά από κάθε βουτιά να το ανανεώνεις. Έτσι, θα δεις την ακμή στο σώμα σου να υποχωρεί.

Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι ο ιδρώτας δεν σε βοηθάει καθόλου, αφού οι πόροι του δέρματος σου μπλοκάρονται και η κατάσταση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Η λύση για αυτό είναι το ντους. Χρησιμοποίησε ένα αφρόλουτρο όσο πιο «αγνό» γίνεται, με ουδέτερο ph που δεν ερεθίζει το δέρμα και μια λοσιόν που θα εξαφανίσει τα σπυράκια.

Κυτταρίτιδα: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα προϊόν από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Δηλαδή αν έχεις ραγάδες, κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος ή χαλάρωση στο στήθος ή τα μπράτσα χρειάζεσαι διαφορετικά προϊόντα, κάτι που πρέπει να το συνυπολογίσεις.

Επένδυσε στο μασάζ και πάρε μια βούρτσα σώματος ή ένα σφουγγάρι μασάζ από λούφα που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από τα επίμαχα σημεία αλλά βοηθάει και την καλή κυκλοφορία του αίματος και έτσι το δέρμα σου ανανεώνεται και δείχνει τέλειο.

Μελανιές: Οι μελανιές δεν είναι ό,τι καλύτερο για την εμφάνιση του δέρματος και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις.

Μόλις τις εντοπίσεις δεν έχεις παρά να κάνεις μασάζ στην περιοχή με λοσιόν, ενώ αν θέλεις να την καλύψεις τότε άπλωσε επάνω της μείκ-απ σε κρέμα και σταθεροποίησε με πούδρα. Έτσι θα καταφέρεις έστω και στιγμιαία να τις εξαφανίσεις.

Τοπικό πάχος: Απέκτησες τοπικό πάχος από την εγκυμοσύνη ή από την αυξομείωση βάρους το οποίο έχει καρφωθεί στα πιο σέξι σημεία του κορμιού σου και δεν λέει να φύγει με τίποτα;

Εκτός από την άσκηση και τη σωστή διατροφή που είναι η λύση για να δεις το τοπικό πάχος να μειώνεται, αυτό που μπορείς επιπλέον να κάνεις είναι να καταναλώνεις πολύ νερό και να χρησιμοποιείς κρέμες ειδικές για τις προβληματικές αυτές περιοχές.
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...