Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Μάλια: Ελεύθερος ο Πακιστανός που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού

Ελεύθερος, με την υποχρέωση να παρουσιάζεται τακτικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αφέθηκε χτες ο Πακιστανός που κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού... μια 20χρονης Βρετανίδας στα Μάλια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η κοπέλα συνάντησε τον νεαρό Πακιστανό σε παραλία των Μαλίων όπου έκανε βόλτα και του ζήτησε οδηγίες για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο που διαμένει. Εκείνος ωστόσο της ρίχτηκε και άρχισε να την χαϊδεύει, η κοπέλα πανικόβλητη έβαλε τις φωνές ενώ κατάφερε να ξεφύγει.

Ο 26χρονος εμφανίστηκε χτες ενώπιον της ανακρίτριας και υποστήριξε ότι η κοπέλα παρεξήγησε τις προθέσεις του και ότι δεν είχε σκοπό να την πειράξει. Ο ίδιος επισήμανε ότι προσπάθησε να της εξηγήσει, ωστόσο μάλλον η κοπέλα παρερμήνευσε τις κινήσεις του.

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χτες και οι δυο νεαροί Βρετανοί που σύμφωνα με την καταγγελία 21χρονης συμπατριώτισσάς τους την οδήγησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε και ο ένας την βίασε ενώ ο άλλος παρακολουθούσε άπραγος. Οι δυο εμφανίστηκαν ενώπιον της ανακρίτριας και στη συνέχεια αφέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...