Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Μάλια: "Πλήρωσε" το τροχαίο... με άγριο ξύλο!

Στο νοσοκομείο κατέληξε, προχθές, ένας νεαρός Βρετανός και δύο ακόμη άτομα, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, που σε φυσιολογικές συνθήκες δε θα είχε προεκτάσεις.

Όλα ξεκίνησαν προχθες το βράδυ, στα Μάλια, όταν ένας νεαρός Βρετανός ενώ οδηγούσε μια "γουρούνα" συγκρούστηκε με το δίκυκλο που οδηγούσε ένας 19χρονος από την περιοχή.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα το τροχαίο δε φάνηκε να είναι κάτι σοβαρό. Ο νεαρός ειδοποίησε τον πατέρα του ο οποίος κατέφθασε και τον παρέλαβε.

Λίγο αργότερα ο νεαρός Έλληνας επέστρεψε στο σημείο του τροχαίου και διαπληκτίστηκε με το Βρετανό για τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο δίκυκλό του. Μαζεύτηκε κόσμος, ενώ ο "πρωταγωνιστής" Βρετανός και οι φίλοι του, φοβήθηκαν από την αντίδραση και τράπηκαν σε φυγή.

Τη σκυτάλη φέρεται να πήρε μετά ο 48χρονος πατέρας του 19χρονου ο οποίος έφθασε με το αυτοκίνητο και παρέσυρε με φόρα το Βρετανό, και ... από σπόντα έναν Έλληνα, ο οποίος εκείνη την ώρα, για κακή του τύχη, βρέθηκε στο σημείο, καθώς έβγαζε τα σκουπίδια από ξενοδοχείο. Ο 48χρονος όμως δε σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα βγήκε από το αυτοκίνητο και μαζί με κάποια ακόμη άτομα άρχισαν να χτυπούν το νεαρό τουρίστα.

Εκτός από το Βρετανό, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμη με σοβαρά τραύματα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του, τραυματίστηκε ακόμη ένας Βρετανός που εμφανίστηκε σήμερα στο Δικαστήριο με τυλιγμένο με γάζες χέρι, καθώς και ο άτυχος Έλληνας που χτυπήθηκε κατά λάθος στο πόδι ενώ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο συκώτι.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...