Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ηράκλειο: Αιματηρές συμπλοκές Ελλήνων και Πακιστανών

Σε πεδίο άγριας μάχης μετατράπηκε η περιοχή Μασταμπά στο Ηράκλειο Κρήτης από τις αιματηρές συμπλοκές Ελλήνων και Πακιστανών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ όταν μια παρέα νεαρών πέρασε από τη συμβολή των οδών Καστρινάκη και Σμπώκου, όπου είχε συγκεντρωθεί μια ομάδα Πακιστανών -οι οποίοι μένουν σε παρακείμενο σπίτι- και άρχισαν να λογομαχούν.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και σε λίγα λεπτά ο πολυσύχναστος αυτός δρόμος του Ηρακλείου μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, οι αλλοδαποί πετούσαν στους νεαρούς ότι έβρισκαν μπροστά τους, ενώ κάποιοι είχαν στα χέρια τους λοστούς.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία όπου τα πνεύματα αρχικά έδειχναν να ηρεμούν όμως, όπως αποδείχθηκε η συμπλοκή είχε και συνέχεια καθώς σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων ένας αλλοδαπός σε κατάσταση αμόκ ανέβηκε λίγο αργότερα πάνω σε ένα αυτοκίνητο και άρχισε να του προκαλεί φθορές.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος επιτέθηκε στον Πακιστανό ο οποίος αιμόφυρτος σωριάστηκε στο έδαφος.

Περίοικοι κάλεσαν εκ νέου την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, την ώρα που στην περιοχή επικρατούσε πανδαιμόνιο, από τις συνεχείς αντεγκλήσεις των πρωταγωνιστών. Λίγα λεπτά αργότερα, έφτασαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας αλλά και της Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο νεαρός που χτύπησε τον αλλοδαπό προσήχθη στο αστυνομικό μέγαρο.

Ταυτόχρονα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον αλλοδαπό σε λιπόθυμη κατάσταση και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...