Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ηράκλειο: Σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. σε τουριστικές περιοχές, δεκάδες συλλήψεις

Στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής εξόρμησης που πραγματοποιήθηκε την 11/12-08-2012, σε περιοχές του Νομού Ηρακλείου βεβαιώθηκαν 430 παραβάσεις... (Ν. Περί Προστασίας ανηλίκων, Κ.Ο.Κ, παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και παραβάσεις Ν. Περί Ζωοκλοπής) και συνελήφθησαν 36 άτομα.

Ειδικότερα σε ότι αφορά τους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, εστιατόρια κλπ) στη ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, την 09, 11 και 12-08-2012, συνελήφθησαν :

Δυο Έλληνες ηλικίας 36 και 49 ετών και ένας Σέρβος, διότι σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο κατελήφθησαν, ως προσωρινά υπεύθυνοι κατά περίπτωση, να έχουν εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, σε υψηλή ένταση, στερεοφωνικό συγκρότημα με μεγαφωνικές εγκαταστάσεις, χωρίς να είναι εφοδιασμένοι με άδεια μουσικών οργάνων,

Δυο Έλληνες ηλικίας 46 και 48 ετών διότι ενώ λειτουργούσαν ως υπεύθυνοι κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ), στερούνταν άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας και

Έξι Έλληνες, ηλικίας 27,33,42,47,58 και 64 ετών καθώς και 22χρονος Ολλανδός και 28χρονος Βούλγαρος, για τη καταπολέμηση του φαινομένου της όχλησης διερχόμενων πολιτών, προκειμένου δεχθούν υπηρεσίες εστίασης και αναψυχής (κράχτες).

Επίσης, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη πόλη του Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Α’ και Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, σήμερα, τα ξημερώματα, συνελήφθησαν :

Τέσσερις Έλληνες ηλικίας 21,32,35 και 52 ετών, διότι σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο κατελήφθησαν, ως προσωρινά υπεύθυνοι κατά περίπτωση, να λειτουργούν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχουν θέσει σε λειτουργία μουσικό συγκρότημα με ηχεία μέσω του οποίου αναπαράγονταν μουσικά κομμάτια, χωρίς να έχουν εφοδιασθεί με την σχετική άδεια (Α.Ε.Π.Ι.) και αδείας μουσικών οργάνων.

Ένας 17χρονος Έλληνας, διότι κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στερούμενος αδείας από την αρμόδια αστυνομική αρχή.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...