Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Προβολή της Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης σε γαλλικό περιοδικό οικοτουρισμού

Μακροσκελές και ιδιαίτερα κολακευτικό αφιέρωμα για το Ρέθυμνο και τις επιλογές που προσφέρει σε επίδοξους επισκέπτες για αγροτουρισμό, δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο γαλλικό περιοδικό οικοτουρισμού «ECOtourism Magazine», αποτέλεσμα της φιλοξενίας Γάλλων δημοσιογράφων από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης στα μέσα Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δημοσιογράφοι του εν λόγω περιοδικού μαζί με συναδέλφους τους από άλλα έντυπα καθώς και τη διευθύντρια της αεροπορικής εταιρίας «TRANSAVIA» (θυγατρική της AIR FRANCE και KLM), φιλοξενήθηκαν στην Κρήτη 11 – 15 Ιουνίου από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης.

Το ταξίδι των Γάλλων δημοσιογράφων, που αρθρογραφούν σε έντυπα οικολογικού και εναλλακτικού τουρισμού, οργανώθηκε μετά από συνεργασία του Γραφείου Γαλλίας του ΕΟΤ και της αεροπορικής εταιρίας «TRANSAVIA» και είχε ως θέμα την άγνωστη Κρήτη, ενώ περιελάμβανε την περιήγησή τους σε αξιοθέατα και μνημεία της πόλης αλλά και της ενδοχώρας.

Το μακροσκελές άρθρο μαζί με το πλούσιο φωτογραφικό υλικό (90 φωτογραφίες) φιλοξενείται και στην ιστοσελίδα του περιοδικού ecotourisme-magazine.com/ecotourisme-et-regime-cretois/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...