Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ο Πλατανιάς τρέχει να προλάβει

«Πυρετός» εργασιών επικρατεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων που θα αποτελέσει την έδρα του Πλατανιά Χανίων στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ο χώρος του σταδίου είναι πραγματικό εργοτάξιο και στόχος του εργολάβου είναι το γήπεδο να είναι εγκαίρως έτοιμο ώστε να προλάβει την πρεμιέρα της ομάδας των Χανίων στη διοργάνωση (αγωνίζεται κόντρα στον Πανθρακικό). Ο αγωνιστικός χώρος μετακινήθηκε προς την πλευρά της παλιάς εξέδρας η οποία στο σύνολό της θα καλυφθεί από σκέπαστρο. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα και γίνεται η διαμόρφωση των βοηθητικών χώρων του γηπέδου.

Παράλληλα, τοποθετήθηκε η βάση πάνω στην οποία θα στηθεί μια ακόμα μεταλλική εξέδρα ανατολικά του γηπέδου, ενώ γίνεται η τοποθέτηση νέων κιγκλιδωμάτων και διαμορφώνονται οι τέσσερις πύλες εισόδου στο γήπεδο. Ο φωτισμός του γηπέδου θα ενισχυθεί από υποσταθμό της ΔΕΗ, ενώ η συνολική απόδοση του φωτισμού θα είναι 152.000 Watt, με φωτιστικά τόσο στους υπάρχοντες πυλώνες όσο και σε ειδικές βάσεις πάνω στο σκέπαστρο.

Την ίδια ώρα, διαμορφώνεται η αίθουσα Τύπου, ενώ στο γήπεδο θα τοποθετηθούν νέα δημοσιογραφικά θεωρεία για τον ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο. Τέλος, κάτω από την κεντρική εξέδρα διαμορφώνονται ιατρείο για τους φιλάθλους, ιατρείο για τους ποδοσφαιριστές, αίθουσα αντιντόπινγκ κοντρόλ κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...