Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Προφυλακίστηκε ο 30χρονος για την χασισοφυτεία στην Καρωτή

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα,μετά την απολογία του,ο 30χρονος κτηνοτρόφος... από την Καρωτή της Δημοτικής Ενότητας Λαππαίων,κατηγορούμενος για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης.

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα,αφέθηκε μετά την απολογία του ο αδελφός του 30χρονου που κατηγορείται για συνέργεια στην παράνομη καλλιέργεια.

Ο 30 χρονος είχε συλληφθεί πριν δυο μέρες ως ο δράστης της χασισοφυτείας 315 δενδρυλλίων που είχαν εντοπίσει αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου, το απόγευμα της Κυριακής σε δασώδη περιοχή της Καρωτής.

Μέσα στον χώρο της φυτείας, οι αστυνομικοί που βρισκόταν καλυμμένοι και περίμεναν μήπως εμφανιστούν οι καλλιεργητές,είχαν σταθεί τυχεροί διότι ο 30χρονος προσήλθε να ποτίσει τα δενδρύλλια ,κατάφερε όμως να τους διαφύγει όταν επιχείρησαν να τον συλλάβουν.

Η μαρτυρία των αστυνομικών που τον αναγνώρισαν αποτέλεσε καταπέλτη για την κατηγορία εις βάρος του με αποτέλεσμα να εκδοθεί εναντίον του ανακριτικό ένταλμα σύλληψης και ο ίδιος παραδόθηκε την επόμενη μέρα. Ταυτόχρονα είχε συλληφθεί και ο αδελφός του, ως συνεργός,καθώς κατά την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι το λάστιχο ποτίσματος της φυτείας ήταν συνδεδεμένο με την βρύση του σπιτιού του 30χρονου όπου διέμενε και ο ίδιος.

Ωστόσο,στην απολογία του σήμερα υποστήριξε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για την δραστηριότητα του αδελφού του καθώς είναι ναυτικός και δεν διαμένει στην Καρωτή αλλά εκείνη την ημέρα πήγε στο χωριό για να επισκεφθεί τον ασθενή πατέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...