Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Αεροδιακομιδή απο το Ηράκλειο στο Ωνάσειο

Δύο επιβαίνοντες σε μοτοσικλέτα τραυματίστηκαν βαριά σε τροχαίο ατύχημα το οποίο συνέβη στην περιοχή της Αμμουδάρας του Δήμου Γαζίου, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας διακομισθη με αεροσκάφος της πολεμικής  αεροπορίας C130 στην Αθήνα, προκειμένου να νοσηλευθεί στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, καθώς υπέστη κάκωση στην αορτή.

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου 7/7, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε 36χρονος με συνεπιβάτη έναν 45χρονο,εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.

Και οι δύο δικομίσθησαν στο ΠΑΓΝΗ, ενώ ειδικά ο 36χρονος χειρουργήθηκε για τις ορθοπεδικές κακώσεις. Όμως οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί και κάκωση στην αορτή, η οποία κρίθηκε πως έπρεπε να αντιμετωπιστεί ιατρικά στο απόλυτα εξειδικευμένο καρδιοχειρουργικό κέντρο Ωνάσειο στην Αθήνα.

Έτσι οργανώθηκε η διακομιδή του στην Αθήνα, ενώ ο 45χρονος συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για περαιτέρω επιβάρυνση της υγείας του.

Την προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...