Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Μαφιόζικη επίθεση κουκουλοφόρων σε βάρος δύο ατόμων στο Ζαρό Ηρακλείου

Τυφλό χτύπημα δέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής δύο άντρες ηλικίας 26 και 33 ετών στο Ζαρό Ηρακλείου, από ένοπλους κουκουλοφόρους... που από ότι φαίνεται είχαν σχεδιάσει καλά τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα θύματα μα ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα έφυγαν από κοινωνική εκδήλωση στην περιοχή του Ζαρού και προχώρησαν προς το αυτοκίνητό τους όμως διαπίστωσαν ότι τα λάστιχα των μπροστινών τροχών ήταν σκασμένα.

Στο επόμενο λεπτό δύο κουκουλοφόροι που εμφανίστηκαν πίσω από κάτι δέντρα "τους την έπεσαν" στην κυριολεξία από πίσω χτυπώντας τους στο κεφάλι με γροθιές και μπουνιές αλλά και με πρόχειρα αντικείμενα και συγκεκριμένα με ξύλα.

Στη συνέχεια οι άγνωστοι έβγαλαν από την τσέπη τους όπλα ακουμπώντας τα απειλητικά στο κεφάλι των θυμάτων τους χωρίς ωστόσο να πουν λέξη. Αυτή ήταν η τελευταία συμβολική ενέργεια προτού εξαφανιστούν.

Οι δύο άντρες οδηγήθησαν στο Βενιζέλειο με τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια και δέχτηκαν ιατρική φροντίδα.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για αυτήν την περίεργη επίθεση ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι παθόντες δεν γνωρίζουν ποιός μπορεί να κρύβεται πίσω από την ενέδρα καθώς δεν έχουν διαφορές με κανέναν.

Την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...