Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Χανιά: "Δεν θα αφήσουμε τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής να σκορπούν τον τρόμο"…

Αποφασισμένοι να φτιάξουν ένα ισχυρό ανάχωμα απέναντι στην άκρατη έξαρση της εθνικιστικής βίας είναι φορείς και πολίτες των Χανίων μετά και τα πρόσφατα περιστατικά επιθέσεων σε μετανάστες, αναλαμβάνοντας αντιφασιστική δράση στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης. 
 
Αυτός είναι και ο στόχος της Αντιφασιτικής Πρωτοβουλίας η πρώτη συνέλευση της οποίας πραγματοποιήθηκε πριν απο μερικές ημέρες με τη συμμετοχή εκπροσώπων Σωματείων – Συλλογικοτήτων και πολιτών που καταδίκασαν απερίφραστα «τις δολοφονικές επιθέσεις κατά των τριών μεταναστών συμπολιτών μας και θα παλέψουμε για να συλληφθούν και να καταδικαστούν οι δράστες» όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Εκτιμούμε ότι αυτές οι επιθέσεις είναι κομμάτι των επιθέσεων που συμβαίνουν σε όλη τη χώρα, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μάη, που έδωσε σχεδόν 7% στη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Διατρανώνουμε την αντίθεσή μας και την αποφασιστικότητα μας να μην αφήσουμε αυτή τη ναζιστική συμμορία να σκορπά, με την κάλυψη της ΕΛΑΣ, τον τρόμο στους δρόμους της πόλης.

Δεν θα αφήσουμε να συμβούν θάνατοι ή άλλοι μόνιμοι και μη τραυματισμοί συμπολιτών μας. Δεν θα επιτρέψουμε να στερήσουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες παιδείας – υγείας σε κανένα συμπολίτη μας. Καλούμε όλους τους κοινωνικούς φορείς, τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης να στηρίξουν την Αντιφασιστική Πρωτοβουλία.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...