Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Επίθεση με μαγκούρα σε δήμαρχο

Έξαλλος ιδιοκτήτης ταβέρνας απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει

Στα γραφεία του δημάρχου Καλύμνου Δημήτρη Διακομιχάλη εισέβαλλε ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση τον έβρισε και εκτόξευσε απειλές κατά της ζωής του, σύμφωνα με το tvkosmos.gr.
Στη συνέχεια βγήκε στο διάδρομο και πήρε ξύλινη μαγκούρα, που προηγουμένως είχε κρύψει πίσω από κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν στο διάδρομο, και κατευθύνθηκε προς το γραφείο του δημάρχου.
Παρενέβησαν άμεσα δημοτικός σύμβουλος και υπάλληλοι που βρίσκονταν εκεί για να τον εμποδίσουν και εκείνος αποχώρησε σπάζοντας την τζαμαρία του διαδρόμου.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, ο οποίος συνοδευόμενος από αστυφύλακες άμεσα έφτασε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, αλλά ήδη ο δράστης είχε αποχωρήσει. Στη συνέχεια ο κ. Διακομιχάλης υπέβαλε μήνυση, ενώ η αστυνομία αναζητεί τον δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που έγινε έξαλλος ο δράστης ήταν ένα πρόστιμο που επέβαλε το Λιμεναρχείο Καλύμνου σε ένα μικρό πλοίο που την τελευταία εβδομάδα προσέγγιζε παρανόμως μπροστά στο παραλιακό κατάστημα του δράστη μεταφέροντας του πελάτες, για το οποίο θεώρησε υπεύθυνο το δήμαρχο.
Συγκεκριμένα ενώ ο χώρος πρόσδεσης των ημερόπλοιων έχει χωροθετηθεί μπροστά από το ξενοδοχείο Ολύμπικ, το ημερόπλοιο τις τελευταίες ημέρες, χωρίς τη σχετική άδεια, κατέπλεε στην άλλη πλευρά του λιμανιού και προσέδενε μπροστά στο κατάστημα του δράστη. Σκοπός της αλλαγής αυτής ήταν να κατευθύνονται οι επιβάτες του στην ταβέρνα του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...