Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Συνάντηση Ρώσων και Κρητών επιχειρηματιών στον κλάδο των τροφίμων

Με στόχο την εξωστρέφεια της Κρητικής οικονομίας και την αύξηση των εξαγωγών των προϊόντων του νησιού στις διεθνείς αγορές, με... πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης, την Δευτέρα 16 Ιουλίου θα βρίσκεται στο Ηράκλειο Ρωσική επιχειρηματική αποστολή τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών.

Σε συνεργασία με την «Αγροδιατροφική Σύμπραξη» η εννεαμελή Ρώσικη Αποστολή επιχειρηματιών πρόκειται να πραγματοποιήσει προσωπικές επαφές-συναντήσεις (b2b) με εκπροσώπους Κρητικών εξαγωγικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων. Τα μέλη της αποστολής, εκπροσωπούν ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου της Ρωσίας.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «brilliant» του ξενοδοχείου Lato Boutique Hotel, την Δευτέρα 16 Ιουλίου από τις 10 το πρωί μέχρι.

Νωρίτερα –στις 9 το πρωί- ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και η θεματική αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη, θα υποδεχθούν τα μέλη της αποστολής στην Περιφέρεια Κρήτης.

Στις συναντήσεις στο ξενοδοχείο θα συμμετάσχουν περισσότερες από 60 Κρητικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο των τροφίμων και πιο συγκεκριμένα στο λάδι, το κρασί, την τσικουδιά, τα αρτοσκευάσματα – παξιμάδια, το μέλι, τα βότανα – καλλυντικά και τα τυροκομικά.

Οι επιχειρήσεις που κλήθηκαν να συμμετάσχουν έλαβαν πρόσκληση, μετά από συνεργασία που υπήρξε με τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...