Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Χανιά: Στα χέρια των αρχών 20χρονος διακινητής ναρκωτικών... και οι πελάτες του

Με ναρκωτικά "τροφοδοτούσε" τις "πιάτσες" των τοξικομανών στα Χανιά, ένας 20χρονος, ενώ στα χέρια των αρχών έπεσαν μαζί με αυτόν και τρεις "πελάτες" του.
Οι δύο Έλληνες, ηλικίας 20 και 25 ετών, ένας 25χρονος Αλβανός και ένας 18χρονος Ρουμάνος συνελήφθησαν από άνδρες της δίωξης ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ Χανίων για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Κατασχέθηκαν συνολικά 46,5 γρ. κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ.

Το "κουβάρι" της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται με αφορμή πληροφορίες για τη δράση του 20χρονου, ενώ χθες το μεσημέρι συνελήφθη ο 25χρονος Έλληνας και οι δύο αλλοδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, 31,5 γρ. ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία είχαν προμηθευτεί από τον 20χρονο.

Ο 20χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο σπίτι του. Στην κατ' οίκον έρευνα που ακολούθησε παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 15 γρ. ακατέργαστης κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...