Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Βαρύ το κατηγορητήριο για τέσσερις για το μακελειό στον Προφήτη Ηλία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μακελειού, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στον Προφήτη Ηλία, με ποινικές διώξεις να ασκούνται σε βάρος τεσσάρων ατόμων, τελικά, και όχι μόνο σε βάρος του 52χρονου κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 34χρονου.

 

Σύμφωνα με το CretaLive, η δικογραφία περιλαμβάνει πέραν της δολοφονίας του Πρίαμου Ξυδάκη και του θανάτου από εξοστρακισμό σφαίρας του Μανώλη Σταυρουλάκη,
το περιστατικού που προηγήθηκε με το 17χρονο γιο του κρεοπώλη που φέρεται να πυροβολούσε άσκοπα ενώ σε εξέλιξη ήταν η γιορτή του Κλήδονα.

Ο 17χρονος, ωστόσο, δεν παραπέμπεται μόνο για τους άσκοπους πυροβολισμούς, αλλά για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία κατά συρροή.

Ο 52χρονος κρεοπώλης παραπέμπεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή για τον Πρίαμο Ξυδάκη και το Μανώλη Σταυρουλάκη.

Η δικογραφία περιλαμβάνει, ακόμη και περιστατικό που ακολούθησε του διπλού μακελειού, με τα δύο αδέρφια του κρεοπώλη να καταδιώκουν τον πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη και να πυροβολούν εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο βρισκόταν. Σε βάρος των δύο ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοκατοχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη...

Στο μεταξύ αναταραχή εξακολουθεί να επικρατεί στον Προφήτη Ηλία με την πλευρά της οικογένειας Ξυδάκη να εμφανίζεται πρόθυμη να μην ανοίξει "κύκλο αίματος", με την προύπόθεση ... όλη η οικογένεια Κοκολογιάννη να φύγει από το χωριό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...