Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Το "δις εξαμαρτείν" τους έστειλε ... στα κρατητήρια!

Δεν ήταν η πρώτη φορά που "επισκέπτονταν" το μαγαζί ενός 34χρονου, δύο άνδρες 21 και 29 ετών. Μόνο που δεν το επισκέπτονταν ως πελάτες, αλλά ... ως κλέφτες! Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, από άνδρες του Α' και Β΄ Α.Τ. Ηρακλείου, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, οι άνδρες μπήκαν στο μαγαζί κι έκλεψαν δύο ξύλινα παγκάκια, ένα μεταλλικό τραπέζι και μία σιδερένια σωλήνα συνολικής χρηματικής αξίας 500 ευρώ, τα οποία επιχείρησαν να φορτώσουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Οι πράξεις τους, όμως, έγιναν αντιληπτές από τον 34χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος τους ακινητοποίησε. Οι αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σημείο και τους συνέλαβαν.

Σε συμπληρωματική κατάθεση του ιδιοκτήτη του καταστήματος, κατήγγειλε την κλοπή μεταλλικών αντικειμένων, οικοδομικών υλικών και σωληνώσεων χρηματικής αξίας 1.000 ευρώ, από εξωτερικό χώρο του καταστήματός του, πράξη η οποία έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα 01/02-06-2012.

Κατόπιν έρευνας σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 29χρονου στην περιοχή Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...