Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Κουβέλης από τα Χανιά: "Δε δίνουμε λευκή επιταγή και λευκή εξουσιοδότηση"

Από τα Χανιά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης τάχθηκε υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη, αλλά με ταυτόχρονη αποδέσμευση από τους δυσμενείς όρους του μνημονίου.

Ο κ. Κουβέλης υποστήριξε ότι η χώρα δικαιούται και μπορεί στη βάση μιας συγκεκριμένης προοδευτικής πολιτικής να βρει δρόμους διεξόδου και να ξεφύγει από τα αδιέξοδα που έχει περιέλθει με συνευθύνη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Αν και η ΔΗΜΑΡ θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε η χώρα να κυβερνηθεί ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι "δίνουμε λευκή επιταγή και λευκή εξουσιοδότηση". Ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας την οποία η Δημοκρατική Αριστερά έχει προτείνει και μάλιστα με επτά συγκεκριμένες θέσεις.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του συναντήθηκε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στο επιμελητήριο της πόλης, στους οποίους είπε ότι η Δημοκρατική Αριστερά προτείνει και διεκδικεί στο πλαίσιο της ανακεφαλαιωτικής διαδικασίας των τραπεζών να υπάρξει δέσμευση έτσι ώστε μέσα από ολοκληρωμένα τριετή σχέδια και προγράμματα να χρηματοδοτηθεί η αγορά με το 25% αυτών των κεφαλαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...