Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ηράκλειο:''Για να μην γίνει βεντέτα να φύγει η οικογένεια του δολοφόνου''!

"Όχι άλλο αίμα, αλλά να φύγουν από το χωριό" λέει ο πατέρας του Πρίαμου Ξυδάκη, Γιάννης, που τονίζει ότι η οικογένεια του κρεοπώλη είναι πλέον ανεπιθύμητη στον Προφήτη Ηλία.


 Ο ίδιος δεσμεύεται να κλείσει εδώ ο "κύκλος" αίματος που άνοιξε το βράδυ της Κυριακής, με την προϋπόθεση ότι όλα τα μέλη της οικογένεια θα απομακρυνθούν από το χωριό.

Το κατώφλι της Εισαγγελέως Ηρακλείου πέρασε το πρωί τριμελής αντιπροσωπεία των κατοίκων του χωριού προκειμένου να θέσουν το αίτημά τους περί απομάκρυνσης της οικογένειας του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του 34χρονου.

Στην πλατεία Δασκαλογιάννη βρισκόταν, νωρίτερα, ο πατέρας του άτυχου 34χρονου, μαζί με τους δύο ιερείς του χωριού καθώς και εκπροσώπους από τον Πολιτιστικό Σύλλογο, τον Αγροτικό Σύλλογο, το Συνεταιρισμό της περιοχής, το Τοπικό Συμβούλιο αλλά και τον πρώην δήμαρχο Τεμένους, Λάμπρο Περβολαράκη.

''Να μην τολμήσουν να επιστρέψουν γιατί θα την πληρώσουν και τα μωρά κοπέλια" λένε οι πιο θερμόαιμοι που στο πρόσωπο της συγκεκριμένης οικογένειας βλέπουν τους αίτιους για τα δεινά που βρήκαν το χωριό τους. "Κανείς τους δεν έχει θέση στο χωριό" λένε με νόημα συγγενείς των δύο μαυροφορεμένων οικογενειών. Άλλοι πάλι, οι πιο ψύχραιμοι, βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά και παίρνουν αποστάσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...