Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Καταγγέλλουν πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ότι πυροβολεί αδέσποτα!

Μήνυση κατά ενός πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. κατέθεσε στην Εισαγγελία ένας κάτοικος Ηρακλείου, κατηγορώντας πως πυροβολεί αδέσποτα ζώα!

Όπως δημοσιεύει το zoosos.gr,ο συγκεκριμένος πρώην αξιωματικός, σκότωσε στις 5 Μαρτίου με το όπλο του έναν αδέσποτο σκύλο, χωρίς να διστάσει ούτε μπροστά στα μάτια μικρών μαθητών, στην περιοχή του Σκαλανίου στο Ηράκλειο.

Το έγκλημα αρχικά καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ωστόσο οι αυτόπτες μάρτυρες δεν κατέθεσαν και ο δράστης δεν συνελήφθη και συνέχισε ανενόχλητος το ίδιο απόγευμα να πυροβολεί αδέσποτα μέσα στο χωριό.

Σύμφωνα επίσης με το flashnews.gr, στη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε την Δευτέρα, ο καταγγέλλων ανέφερε ότι και ο ίδιος έχει δεχτεί απειλές από εκείνον για τα σκυλιά του, τα οποία αναγκάζεται να τα έχει διαρκώς δεμένα και «μαντρωμένα».

Ο ίδιος ανέφερε και άλλα παρόμοια περιστατικά με πρωταγωνιστή των πρώην αξιωματικό ενώ ζήτησε να ληφθούν μέτρα προστασίας από την Εισαγγελία.

Μάλιστα κατήγγειλε πως πριν από περίπου δέκα χρόνια ο άνθρωπος είχε σκοτώσει έναν μαύρο σκύλο, τον οποίο ο ίδιος του είχε δώσει για να τον υιοθετήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...