Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

40 κρητικά μαχαίρια στους διεθνείς για νίκη επί της Γερμανίας!

Ένας Ηρακλειώτης, που κατασκευάζει χειροποίητα κρητικά μαχαίρια, προσφέρει στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου το πιο συμβολικό δώρο, ενόψει του προημιτελικού της Παρασκευής με τη Γερμανία.

Θα προσφέρει 40 κρητικά μαχαίρια στον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες της Εθνικής, για να τα χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν στο μεγάλο παιχνίδι.

Την Παρασκευή στις 8.30 το πρωί αναχωρεί από το Ηράκλειο, το τσάρτερ 165 ατόμων που θα μεταφέρει αυθημερόν τους φίλους της Εθνικής ομάδας στο Γκντάνσκ της Πολωνίας, με επιστροφή στο Ηράκλειο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΣΡεθύμνου Γιώργος Σταράκης, οι οποίοι με χαρά αποδέχθηκαν την προσφορά του Ηρακλειώτη κατασκευαστή κρητικών μαχαιριών.

Πρόκειται για τον Νίκο Κορνηλάκη, ο οποίος μάλιστα είναι και αθλητικός παράγοντας (Γενικός αρχηγός στην ομάδα των Δαφνών).

Ο τελευταίος επικοινώνησε με το Νίκο Τζώρτζογλου και του έκανε γνωστή την προσφορά. Οι Κρητικοί θα κρατούν μαζί τους τα μαχαίρια για να τα δώσουν στην αποστολή της Εθνικής.

«Ο κ. Κορνηλάκης μου είπε ότι η κίνηση του είναι συμβολική. Με μαχαίρια σαν αυτά κάποτε οι Κρητικοί σταμάτησαν τους Γερμανούς. Ισως να συμβεί το ίδιο και τώρα…» λέει με χιούμορ ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ που θεωρεί ότι η κίνηση είναι περισσότερο για την …ψυχολογική ανάταση των διεθνών, παραμονές του μεγάλου αγώνα.

Να σημειωθεί ότι ο Φερνάντο Σάντος έχει ήδη ένα κρητικό μαχαίρι στην συλλογή του. Πρόκειται για αυτό που του είχαν δωρίσει οι προπονητές από την Κρήτη, στο περιθώριο του πρόσφατου φιλικού αγώνα με το Βέλγιο στο Παγκρήτιο στάδιο. Και το είχε δεχθεί μετά χαράς….

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...