Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα στον Πλατανιά

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 17:00 στην πλατεία του Πλατανιά στα Χανιά, όταν μοτοσικλέτα τύπου cross συγκρούσθηκε με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο τύπου τζιπ.
Απο την σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές και άλλες κακώσεις σε όλο του το σώμα, ο 33χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 33χρονο άντρα, και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου μετά απο λίγα λεπτά υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μοτοσικλέτα είχε πινακίδα Αθηνών, ενω προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο τόπος καταγωγής του θύματος του τροχαίου δυστυχήματος.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη πλατεία την οποία διασχίζει η παλαιά εθνική οδός Χανίων-Κισάμου, είναι πολυσύχναστη απο οχήματα και πεζούς καθώς αποτελεί το κέντρο της τουριστικής περιοχής του Πλατανιά και υπάρχουν πολλά καταστήματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός της μοτοσικλέτας είχε αναπτύξει ταχύτητα υπερβολική για τα δεδομένα του συγκεκριμένου σημείου.

Την προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας Χανίων
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...