Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Με "λουκέτο" κινδυνεύει το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων

Με "λουκέτο" κινδυνεύει τόσο το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων, όσο και το Ναυταθλητικό Kέντρο.Αιτία η υποχρηματοδότηση του καθώς και το γεγονός πως ακόμα και αυτά τα μειωμένα κονδύλια που απαιτούνται για τα στοιχειώδη λειτουργικά του έξοδα δεν έχουν καταβληθεί.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Κέντρου κ. Ιπποκράτης Μανουδάκης ακόμα δεν έχουν σταλεί χρήματα για να πληρωθούν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ , για το πετρέλαιο, για το νερό, για το χλώριο.

Προ του ενδεχομένου να πάψουν να λειτουργούν οι δομές του Ε.Α.Κ η Επιτροπή Διοίκησης που συνεδρίασε χθες αποφάσισε και έστειλε μια επιστολή προς το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή, η οποία παράλληλα κοινοποιήθηκε και στους φορείς της Περιφέρειας Κρήτης όπως και στο Δήμαρχο Χανίων, με την οποία γίνεται γνωστό πως αν δεν γίνουν άμεσες και συντονισμένες ενέργειες, όπως τόνισε ο κ. Μανουδάκης "το Ναυταθλητικό Κέντρο Χανίων θα κλείσει. Και όταν κλείσει μια δομή θα κλείσουν και οι υπόλοιπες. Όταν λοιπόν υπάρχουν κλειστές δομές δεν υπάρχουν και λόγος να υφίσταται η Επιτροπή Διοίκησης."

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...