Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Αγωγή από την πρώην αρραβωνιαστικιά ... για τα τούλια του στολισμού!

Τα λεφτά ακόμα και για τα τούλια του στολισμού για τον αρραβώνα της αλλά και τα έξοδα της για το πεντικιούρ-μανικιούρ, ζητά 32χρονη... γνωστή Ηρακλειώτισσα από τον πρώην μνηστήρα της, ο οποίος «έστριψε δια του αρραβώνος» και τώρα καλείται να πληρώσει ... τη νύφη στα δικαστήρια.

Μέχρι στιγμής, η παρ' ολίγον νύφη έχει κάνει δύο μηνύσεις και μία αγωγή στον πρώην αγαπημένο της, τον οποίο περιγράφει ως προικοθήρα αλλά και επικίνδυνο για την σωματική της ακεραιότητα, αφού - όπως ισχυρίζεται - την κυνηγούσε με το ψαροντούφεκο και την χτυπούσε με λαβές καράτε αλά Τσάκι Τσαν στη μέση του δρόμου.

Αυτή είναι η εκδοχή που προβάλλει η 32χρονη Ηρακλειώτισσα. Από την πλευρά του, ο 34χρονος πρώην μνηστήρας αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι τη χώρισε επειδή δεν την άντεχε άλλο. Ισχυρίζεται ακόμα ότι του είχε γίνει «τσιμπούρι» παρά το γεγονός ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι διαθέτει και ηχογραφημένες συνομιλίες με την πρώην σύντροφο του που αποδεικνύουν, όπως υποστηρίζει, ότι η ζωή του είχε γίνει μαρτυρική αφού δεν τον άφηνε στιγμή ήσυχο με σκοπό να τον επαναφέρει στην ... αγκαλιά της.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...