Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Αγία Ρουμέλη: Τους έκοψαν το πλοίο - Ελεύθερη η είσοδος στη Σαμαριά

Σε αποκλεισμό του Δασοφυλακείου Αγίας Ρουμέλης, προχώρησαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρόμενοι για τον αποκλεισμό τους, μετά και την απαγόρευση της εκτέλεσης των δρομολογίων από τα πλοία της γραμμής λόγο του σχετικού ζητήματος με τα πιστοποιητικά ναυσιπλοΐας.

Ο αποκλεισμός του Δασοφυλακείου θα κρατήσει επ αόριστον, ενώ η διέλευση των επισκεπτών θα γίνετε κανονικά και χωρίς εισιτήριο ( δωρεάν) για την διαδρομή, Αγία Ρουμέλη προς Σαμαριά.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κάτοικοι, επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι οι λύσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους φορείς " είναι προσβλητικές και απαράδεκτες για εμάς και για τους επισκέπτες μας."

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

"Μετά την πρόσφατη και κατ' επανάληψη αδιαφορία τις κυβέρνησης και των υπευθύνων να βρουν 'άμεση λύση στο πρόβλημα, που αυτοί δημιούργησαν στην περιοχή μας και τον αποκλεισμό μας από την μοναδική συγκοινωνία που έχουμε.

Οι λύσεις σας "κύριοι" είναι προσβλητικές και απαράδεκτες για εμάς και για τους επισκέπτες μας. Το πλήγμα που δέχτηκε ο τουρισμός της περιοχή μας για ακόμη μία φορά από την γραφειοκρατία σας είναι μεγάλο.

Απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Αγίας Ρουμέλης και του εθνικού μας δρυμού της Σαμαριάς, με οχηματαγωγό-επιβατηγό πλοίο. Μέχρι τότε αποφασίσαμε ότι από αύριο Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και επ' αόριστο προχωράμε σε αποκλεισμό του Δασοφυλακείου Αγίας Ρουμέλης.

Η διέλευση των επισκεπτών θα γίνετε κανονικά και χωρίς εισιτήριε ( δωρεάν) για την διαδρομή, Αγία Ρουμέλη προς Σαμαριά."

ΠΗΓΗ Flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...