Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Εμπρηστές χτύπησαν έξω από το Ηράκλειο

4 "ύποπτες" φωτιές που ξέσπασαν το βράδυ της Δευτέρας, μεταξύ των ωρών 11:30 μέχρι 12:30 προβληματίζουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Ηράκλειο. 

Οι φωτιές εκδηλώθηκαν σε κατοικημένες περιοχές, σε ένα τόξο που καλύπτει τα χωριά Παρθένι, Μεταξοχώρι και Επανοσήμι που βρίσκονται έξω από το Ηράκλειο, οπότε και κάτοικοι από τα χωριά αυτά ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Η επέμβαση υπήρξε άμεση και απεφεύχθησαν τα χειρότερα, ή μάλλον τα σχέδια των εμπρηστών καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις θεωρούν ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι εστίες προκλήθηκαν από ανθρώπινο χέρι.

Μάλιστα η πυροσβεστική υπηρεσία κάλεσε αμέσως το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΤΑΕ) καθώς η ώρα αλλά και η ταυτόχρονη εκδήλωση φωτιάς σε τόσα χωριά που βρίσκονται κοντά μεταξύ τους, δήλωναν ότι οι επίδοξοι εμπρηστές κυκλοφορούσαν στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίς το απόγευμα, στις 4:45 ξέσπασε φωτιά στις Λούρες του Δήμου Γόρτυνας η οποία τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 8:40 το βράδυ αφήνοντας στάχτη 2 στρέμματα με καλάμια και 1 στρέμμα χορτολιβαδικής έκτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...