Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι οδηγοί ταξί σε Ηράκλειο και Χανιά

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί σε Χανιά και Ηράκλειο, ύστερα από τη χθεσινή αποτυχημένη συνάντηση που είχαν τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας του κλάδου με τον υπουργό κ. Ραγκούση.

Στα Χανιά
Η αυτοκινητοπομπή με τα 100 περίπου ταξί, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί, στα πλαίσια προγραμματισμένης πορείας των ιδιοκτητών ταξί, από το βενζινάδικό τους, στην οδό Μουρνιών, μέσω της εθνικής οδού και της λεωφόρου Ν.Καζαντζάκη κατευθύνθηκε προς τον κόμβο Κλαδισού, διάσχισε την οδό Κισάμου, την οδό Κυδωνίας και σταμάτησε για 10 περίπου λεπτά μπροστά απο την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων.Οι αυτοκινητιστές, κινούμενοι με χαμηλή ταχύτητα και κορνάροντας συνεχώς, συνέχισαν, μέσω των οδών Ελ.Βενιζέλου και Ακρωτηρίου, με κατεύθυνση το αεροδρόμιο Χανίων "Γιάννης Δασκαλογιάννης" όπου και παρέμειναν για αρκετή ώρα, χωρίς να παρεμποδίσουν την κίνηση άλλων οχημάτων ή να προβούν σε άλλες δυναμικές κινητοποιήσεις.

Στο Ηράκλειο
Πεζή πορεία με προορισμό τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης,τα οποία και κατέλαβαν συμβολικά, πραγματοποίησαν, οι ιδιοκτήτες ταξί υστερα από σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που έγινε το πρωί στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.

Παράλληλα χθες το απόγευμα πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης, διαμαρτυρόμενοι για μια ακόμη φορά για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.


http://www.flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...