Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

"Ανάβει το πράσινο φως για τη συμμετοχή του ΟΦΗ στα μπαράζ ανόδου"

European football government body badgeImage via WikipediaΔήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη για την άδεια συμμετοχής του ΟΦΗ στα μπαράζ ανόδου :

«Το θολό τοπίο των αδειοδοτήσεων των ομάδων από την ΕΠΟ για τη συμμετοχή τους στην Super League αρχίζει να ξεδιαλύνει… Η ίδια η UEFA, δια του Γενικού Γραμματέα της, κ. Τζιάνι Ινφαντίνο, εκθέτει την πολιτική ηγεσία του Υπ. Αθλητισμού / Πολιτισμού τον κ. Πιλάβιο και τους χειρισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον τρόπο εξέτασης των αδειοτήσεων των ομάδων. Η παρέμβαση της UEFA ανοίγει το δρόμο για την κατάργηση της αμφισβητούμενης διαδικασίας αδειοδότησης για τις ομάδες της Β' Εθνικής, η οποία παραμένει σήμερα η αυστηρότερη στην Ευρώπη.

Μία τέτοια απόφαση ανάβει το πράσινο φως για τη συμμετοχή του ΟΦΗ στα μπαράζ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία και παράλληλα αποδεικνύει περίτρανα το δίκαιο της διαμαρτυρίας όλων μας για τις «κλειστές των θυρών» διαδικασίες που ακολουθούσαν έως σήμερα τα όργανα της ΕΠΟ. Η πλήρης δικαίωση της Ηρακλειώτικης Ομάδας θα έρθει με την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...