Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Τρεις κάτοικοι «τορπιλίζουν» έργο-ανάσα

Το έργο διαπλάτυνσης, ανάπλασης και κατασκευής πεζοδρομίων στη Σοφοκλή Βενιζέλου θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, όσο και αν δύο-τρία άτομα δεν επιθυμούν να γίνει.
Ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μανώλης Κεμεσίδης, οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή της ΔΕΗ, όπου γίνεται το έργο, ξεκαθάρισαν προς όσους ενίστανται, φτάνοντας μέχρι και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ότι σε περίπτωσή απένταξης από το ΕΣΠΑ, τότε θα διεκδικηθεί από τους ίδιους το ποσό των 2,5 εκ. ευρώ.

«Να ξέρουν ότι ακόμη και αν το έργο βγει από το ΕΣΠΑ, ο εργολάβος θα πρέπει να πληρωθεί. Εμείς, θα διεκδικήσουμε αυτά τα χρήματα από τους συγκεκριμένους ανθρώπους που προσπαθούν να μη γίνει αυτό το έργο», επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων.

Πρόκειται για ένα έργο-ανάσα για την περιοχή, που θα την αποσυμφορήσει κυκλοφοριακά και θα ενώσει με άλλον ένα δρόμο το Νοσοκομείο με τα Χανιά.
Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ πριν από ένα χρόνο με προϋπολογισμό περίπου 3,2 εκ. ευρώ, με την έκπτωση έφτασε τα 2,5 εκ. ευρώ, ενώ η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο υπεγράφη στις 7 Απριλίου 2011.

Το έργο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2012, γι’ αυτό και οι εργασίες συνεχίζονται, παρά την αναμονή της απόφασης από πλευράς Ευρωδικαστηρίου.

neatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...