Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μια σφήκα σκότωσε τον πρώην κοινοτάρχη!

Τραγωδία στον Κρουσώνα Ηρακλείου! Το δάγκωμα μιας σφήκας ήταν η αιτία που βρήκε το θάνατο ο πρώην κοινοτάρχης Χαράλαμπος Φασουλάκης στον οποίο δεν πρόλαβαν να κάνουν ένεση αδρεναλίνης...

Η τραγωδία που συγκλονίζει από προχθές το μεσημέρι τον Κρουσώνα εκτυλίχθηκε στο αμπέλι του 69χρονου, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπίτι του.

Ο 69χρονος σύμφωνα με στενό συγγενή του έχασε μάλιστα τη ζωή του στην προσπάθειά του να προστατεύσει τα εγγόνια του… «Από ότι έμαθα ήταν στο αμπέλι και μία σφήκα μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο που ήταν τα εγγόνια του. Για να προστατεύσει τα παιδιά προσπάθησε να σκοτώσει το έντομο, το οποίο τον τσίμπησε» είπε στην 'Πατρίδα' και στο Θ.Περβολαράκη ο συντετριμμένος συγγενής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην κοινοτάρχης είχε πάει στο σημείο μαζί με το γιο του για να κάνει κάποιες αγροτικές εργασίες. Όταν το έντομο(δεν αποκλείεται να είναι και σβούρος) τον τσίμπησε ο γιος του τον έβαλε αμέσως στο αμάξι προκειμένου να τον μεταφέρει στο χωριό για να του γίνει ένεση αδρεναλίνης σε κάποιο από τα φαρμακεία ή το ιατρείο του Κρουσώνα.
«Η διαδρομή από το αμπέλι όπου βρισκόταν μέχρι το χωριό για να πάει σε κάποιο φαρμακείο είναι περίπου πέντε λεπτά. Ο άνθρωπος μόλις τον τσίμπησε η σφίγγα είπε στο παιδί του, « έλα Γιάννη, γιατί σβήνω». Πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο .Στη διαδρομή ενημερώθηκαν τα φαρμακεία του χωριού να είναι ανοικτά για να του γίνει η ένεση αδρεναλίνης. Ενημερώθηκε και ο γιατρός του χωριού να είναι έτοιμος αλλά και η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Στο χωριό έφτασε γύρω στις 14.15. Τα φαρμακεία αν και κλείνουν στις 14.00 παρέμειναν ανοικτά για να τον βοηθήσουν.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...