Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Ξεκινούν προσλήψεις συμβασιούχων καθαριότητας στον Δήμο Πλατανιά

Λύση δόθηκε τελικά από το Υπουργείο Εσωτερικών στο ζήτημα της πρόσληψης συμβασιούχων οκτάμηνης θητείας για την καθαριότητα του Δήμου Πλατανιά.

Οι σχετικές διαδικασίες –όπως είχε αποκαλύψει η Ν.Τ.- είχαν παγώσει, καθώς αν και ο Δήμος είχε κάνει αίτηση στο ΑΣΕΠ., με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών ορίστηκε ότι οι προσλήψεις συμβασιούχων ανταποδοτικών υπηρεσιών των δήμων θα πρέπει πρώτα να εγκρίνονται από Υπουργική Επιτροπή.

Ύστερα από συνεχείς επαφές του Δημάρχου Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη με τον αρμόδιο Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Ντόλλιο τελικά αύριο αναρτάται η σχετική προκήρυξη του ΑΣΕΠ.
 
ΓLocator map of Platanias municipality (Δήμος Π...Image via Wikipediaια την υπηρεσία καθαριότητας ο Δήμος Πλατανιά θα προσλάβει συνολικά 38 συμβασιούχους, ενώ για άλλες ανταποδοτικές υπηρεσίες θα προσλάβει ακόμα 12 συμβασιούχους (4 χειριστές μηχανημάτων, έναν ηλεκτρολόγο, 4 υδραυλικούς και 3 οδηγούς).

Οι ενδιαφερόμενοι για τις παραπάνω θέσεις, έχουν περιθώριο για να υποβάλλουν αιτήσεις πρόσληψης έως τις 16 Μαΐου.

Έως ότου προσληφθούν αυτοί οι συμβασιούχοι από το ΑΣΕΠ, ο Δήμος Πλατανιά –όπως δήλωσε στη Ν.Τ. ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης- θα προχωρήσει στην πρόσληψη διμηνιτών συμβασιούχων για την καθαριότητα.

www.neatv.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...