Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Σαμαράς: Με σχέδιο και επιμονή θα τα καταφέρουμε

Με σχέδιο και επιμονή θα καταφέρουμε, διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψη στους Τάφους των Βενιζέλων στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου στα Χανιά.«Είμαστε εδώ, σε ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης, προς έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηγέτες, τον Ελευθέριο Βενιζέλο, ο οποίος κατόρθωσε να συνδυάσει το μεγάλο όραμα με τον καθαρό ρεαλισμό και την τέχνη της διπλωματίας. Και ο οποίος κατάφερε, κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, να διδάξει, για ολόκληρο τον κόσμο, την τέχνη της διαπραγμάτευσης», ανέφερε με νόημα ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε:
«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε σήμερα, από εδώ, από την Κρήτη, των μεγάλων και ηρωικών αγώνων, πρέπει να στείλουμε το μήνυμα και εμείς: Ότι κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες, εφόσον υπάρχει σχέδιο, εφόσον υπάρχει πίστη και εφόσον υπάρχει επιμονή και εμείς θα τα καταφέρουμε».
Ο κ. Σαμαράς συνοδεύεται από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Δημήτρη Αβραμόπουλο και τους βουλευτές Μανώλη Κεφαλογιάννη Όλγα Κεφαλογιάννη και Γιάννη Πλακιωτάκη.΄ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...